Obraćanje povodom besmislenog sporazuma o izbornim uslovima

1024 724 Partija radikalne levice

Pozivamo vas da ispratite obraćanje Milene Repajić, članice predsedništva Partije radikalne levice, u ponedeljak 1. novembra u 11 časova ispred Doma Narodne skupštine, povodom sporazuma o izbornim uslovima između Ivice Dačića i dela opozicije.

PRL smatra da je sporazumom Dačić-desničari o izbornim uslovima srpska politička klasa ukucala novi ekser u kovčeg demokratije. Ni vlast ni liberalna i konzervativna opozicija ne veruju u demokratiju. Jedni koriste silu da bi kontrolisali uslove izbora i obezbedili da jedino oni mogu u skupštine, a drugi traže kolonijalno pokroviteljstvo Evropske unije za to isto.

Cena učešća u izborima nije bila među temama. Rezultat je to da vlast može da se pohvali da je napravila neke ustupke, a da je izlazak na izbore teži i skuplji.

Zašto će se i kako PRL uprkos svemu pripremati da izađe na izbore u Beograd, kako bi se na njima konačno pojavila radnička opcija sa temama koje narod zaista zanimaju, čućete od Milene Repajić, članice predsedništva PRL, u ponedeljak 1. 11. u 11 časova.

BUDI U TOKU!

Prijavi se na naš newsletter i budi u toku sa svim našim aktivnostima i novim sadržajem.