Partija radikalne levice izlazi na gradske izbore u Beogradu

1024 576 Partija radikalne levice

Na Kongresu PRL održanom 24.10.2021. utvrđeno je da većina članova i članica partije podržava i pozdravlja ideju izlaska na naredne izbore u Beogradu.

PRL je mlada stranka čiji je staž na političkoj sceni nešto duži od godinu dana, ali ipak organizacija koja je za kratko vreme okupila ljude dosledne svojim idealima, aktiviste koji se godinama posvećeno bore u različitim društvenim borbama i koji su spremni da se upuste u borbu za socijalističko društvo i bolju budućnost građana Srbije.

Izborni sistem u Republici Srbiji napravljen je tako da je političko organizovanje praktično rezervisano samo za najbogatije. Ali to je arena u kojoj smo kao politička organizacija spremni i dužni da se borimo. Nedostatak materijalnih resursa nadoknađujemo entuzijazmom, posvećenošću i iskrenim uverenjem da je bolje društvo moguće. Odbijamo lažna dvojstva između političkih stranaka koje se bore za prevlast unutar tlačiteljskog sistema!

Zato pozivamo sve radnike, seljake, studente, penzionere, nezaposlene, obespravljenu većinu u našoj zemlji da nam se pridruži i da zajedno pokažemo da sistem koji nas tlači već trideset godina ima alternativu! Beogradski izbori su prvi korak u dugoročnoj borbi koja je pred nama.

Medijska služba PRL

25.10.2021.

BUDI U TOKU!

Prijavi se na naš newsletter i budi u toku sa svim našim aktivnostima i novim sadržajem.