PRL poziva na kolektivni rad na najosetljivijim društvenim problemima

975 863 Partija radikalne levice

Ovogodišnji izbori su se završili, a građanima je poručeno da nakon posve teških i surovih izbornih uslova, ipak treba da se zadovoljavaju malim pobedama. Partija radikalne levice iskoristiće upravo ovaj trenutak da krene u intenzivno okupljanje i mobilisanje svih svojih članova i članica s ciljem kolektivnog rada na najvažnijim i najosetljivijim društvenim problemima. 

Dok pratimo konstituisanje Narodne skupštine koja je otišla toliko desno da umereno liberalne pozicije deluju kao levi radikalizam, punom parom radimo na jačanju istinski leve alternative u našem društvu.

Period od završetka gradskih izbora u Beogradu posvetili smo analizi izbornog iskustva, konsolidaciji organizacije i pripremama za predstojeći redovni kongres Partije. Sada nas čekaju nove aktivnosti, sastanci opštinskih organizacija, direktne akcije o kojima ćemo vas redovno obaveštavati, kao i pripreme za naredne lokalne izbore.

Posao na stvaranju i jačanju istinske radikalno leve partije je trnovit, zahtevan, ali i kolektivan. Prevazišli smo prepreke koje su do sada stajale pred nama i spremno se suočavamo sa novima.

Nema odmora dok traje obnova — pridružite nam se i budite deo partije koja se bori za humano i socijalističko društvo! 

⬇️

BUDI U TOKU!

Prijavi se na naš newsletter i budi u toku sa svim našim aktivnostima i novim sadržajem.